Over Zoekbaar

Hoe is Zoekbaar ontstaan

Wat is Zoekbaar

Goed dat je Zoekbaar hebt gevonden. Dat is ook precies wat ik voor jou kan betekenen, zorgen dat jij Zoekbaar bent en gevonden wordt. Als SEO-specialist kan ik jou helpen met hoger scoren in Google. Vraag je je af waarom je website weinig bezoekers trekt en wil je hoger in de zoekresultaten staan op google? Meer traffic genereren? Of denk je dat het gewoon beter kan? Ik stem met je af wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Met mijn werkwijze is jouw online groei gegarandeerd.

Waar komt Zoekbaar vandaan?

Zoekbaarheid is geen bestaand woord, en toch is het de perfecte term om jouw website mee te bekijken. Je moet gezocht kunnen worden voordat je vindbaar bent. Zoekbaar staat voor het creëren van content die jou vindbaar maakt. Als er meer treffende content op je website staat, waar naar gezocht kan worden, vergroot je je zoekbaarheid. Doordat er content op je website staat waar je doelgroep naar zoekt, genereer je meer hits op die onderwerpen in Google. Met meer inhoud op je website voor jouw doelgroep vergroot je dus de Zoekbaarheid van je website en daarmee dus ook je vindbaarheid.  

De SEO-specialist achter Zoekbaar

Ik ben geboren en getogen in Friesland. Na het halen van mijn vwo en het afsluiten van mijn topsportperiode als fanatiek schaatser heb ik in de randstad gewoond en gewerkt. Ik dacht mijn interesse gevonden te hebben in psychologie, maar kwam via een bijbaan in de online marketing wereld terecht. Dit beviel me zo goed dat ik in mijn studie marketingvakken ben gaan volgen en naast mijn werk als content creator de ene na de andere cursus gedaan heb. Ik heb me in die tijd ontpopt tot specialist op het gebied van SEO en content marketing. Het zien groeien van een website en daarmee een organisatie motiveert mij enorm. Omdat ik veel websites tegenkom die hun SEO en content niet op orde hebben wil ik dit met Zoekbaar aanbieden als service. Daarmee verbind ik mijn succes aan jouw succes. Dit motiveert me nog meer om met jou te werken aan die stijgende lijn in je cijfers.

wit logo zoekbaar
Email:

info@zoekbaar.nl

Telefoon:

0612611165

Zoekbaar
Latest News

Copyright © 2021. Design door Zoekbaar | Graphics door BGV