Webdesign en SEO

Het belang van webdesign voor een goede SEO

Waarom is webdesign belangrijk voor SEO

Het design van je website is als een eerste indruk bij een ontmoeting. Of je het nou wilt of niet, een eerste indruk heeft invloed op de manier waarop je iets of iemand ziet. Het is dus belangrijk dat een eerste indruk van je website goed is. Niet alleen om mooi te zijn, maar ook om te zorgen dat mensen op je site blijven kijken. Een goed verzorgde uitstraling wekt interesse en interesse zorgt dat mensen op je website blijven. Dat is ook het onderdeel wat belangrijk is voor SEO optimalisatie, mensen moeten op je site blijven en doorklikken, want dat heeft invloed op je Google ranking.

Samenwerking met Bonnema Grafische Vormgeving

Om er voor te zorgen dat het design van je website optimaal in elkaar steekt, werk ik samen met Jorrit van Bonnema Grafische Vormgeving. Jorrit is erg goed in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en ondersteunde afbeeldingen. Nadat ik hem benaderd had voor mijn eigen website hebben we elkaar geholpen, ik werkte aan zijn vindbaarheid en hij aan mijn visuele identiteit. Dit beviel zo goed dat we hebben besloten om deze samenwerking ook mogelijk te maken voor onze klanten.

Voeg je koptekst hier toe

KAphus webdesign
Stanfries Webdesign
BGV webdesign

Webdesign en conversie

Het is natuurlijk leuk dat mensen langer op je site blijven, maar je wilt ook dat ze klant worden. Hier kun je met slimme design keuzes invloed op uitoefenen, door bepaalde dingen op je website op te laten vallen en anderen iets meer naar de achtergrond te verplaatsen. Daarnaast is ook de opbouw van je link en pagina structuur belangrijk. De route van de pagina waar de bezoeker op binnenkomt naar het kopen van je product noemen we de klantenreis.

Voor een goede klantenreis hou je rekening met:

– Calls to action

– Aantal klikken tot product

– Aantal klikken tot contactformulier

– Valt belangrijke informatie op

– Krijgen bezoekers de juiste informatie als ze doorklikken

– Leidt deze informatie naar je product of contact pagina

wit logo zoekbaar
Email:

info@zoekbaar.nl

Telefoon:

0612611165

Zoekbaar
Latest News

Copyright © 2021. Design door Zoekbaar | Graphics door BGV