Zoekbaar maakt je vindbaar

Met een sterke online strategie

Controleerbare organische groei

Wat doet Zoekbaar? Organische groei is waar het om draait. Op een natuurlijke manier meer bezoeker naar je site trekken via zoekmachines. Het mooie van deze organische manier van groei is dat het veel permanent is ten opzichte van advertentie campagnes. Met SEO en content marketing zorg je er voor dat je gevonden blijft worden. Je bezoekersaantal daalt niet ineens als je advertentiecampagne afgelopen is. Lees meer over onze werkwijze.

Naast dat deze natuurlijke manier heel stabiel is, is hij ook makkelijk controleerbaar. We kunnen zien met welke zoekopdrachten bezoekers op je site komen en welke pagina’s ze het eerst op terecht komen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en steeds efficiënter bezoekers naar je site trekken.

Content creëren en coaching

Het creëren van content die je vindbaar maakt in zoekmachines is de basis van onze werkwijze. Goede content laat jou namelijk groeien. het is fantastisch als je SEO aan ons uitbesteed, maar ook voor coaching kun je bij Zoekbaar terecht. Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van blogs die je hebt geschreven? Of zoek je onderwerpen en zoekwoorden voor nieuwe content. Je kunt op ons rekenen voor coaching en begeleiding.

Doelstellingen voor jouw website

De doelstelling voor je website is organische groei. Een SEO-specialist die je beloofd om je binnen twee weken op nummer 1 in Google te zetten is niet realistisch. SEO is een proces en het verschilt per branche hoe makkelijk het wordt om te scoren op Google. Wat ik wel kan beloven is groei, meer bezoekers die ook echt op zoek zijn naar jouw product, service of informatie.

Het zal voor organisaties in een niche makkelijker zijn om hoog te scoren dan bedrijven met meer mainstream zoekwoorden. Je neemt het dan op tegen de grote bedrijven als Bol, Wehkamp en anderen. Het voordeel dat je hebt is dat je je specifieker kunt focussen op je product, en dus relevanter kunt worden voor specifieke zoekopdrachten.

wit logo zoekbaar
Email:

info@zoekbaar.nl

Telefoon:

0612611165

Zoekbaar
Latest News

Copyright © 2021. Design door Zoekbaar | Graphics door BGV