Blog Abonnement

SEO blogs op maat

Een blog abonnement kan de ideale oplossing zijn. Je wilt zelf wel een blog bijhouden, maar je hebt er geen tijd voor. Of je weet niet of je blogs wel vindbaar zijn. Daar is het Zoekbaar blogabonnement voor! Vind je het schrijven van een blog zelf leuk, maar wil je begeleiding bij het kiezen van onderwerpen en je SEO? Geen probleem met het “Ik schrijf zelf!” abonnement! Geef je het liever uit handen? Met het “blog voor me!” abonnement krijg je elke maand 2 blogs, inclusief social media posts!

Heb je liever 1 blog in de maand, of wil je helemaal los met elke week een blog? Met het flexibele abonnement stemmen we de frequentie van blogs af op jouw wensen!

Blog abonnement op maat

Blog abonnement zelf
Blog abonnement
Blog abonnement flexibel

Blog abonnement aanvragen

De voordelen van een blog abonnement

Het uitbesteden van een blog is niet altijd vanzelfsprekend. Je vertrouwt iemand toch de content van je website toe. Dit kan natuurlijk een drempel zijn maar er zitten ook heel veel voordelen aan het uitbesteden van je blog.

Content blijft komen, ook als je het zelf druk hebt

We kennen allemaal de periodes waarin we het eigenlijk te druk hebben om iets anders te doen. Laat staan bloggen en content maken voor je social media kanalen. Met een blog abonnement kun jij je in drukke tijden op je organisatie focussen, dan focus ik me op de content voor jouw website. Zo hou je ook in drukke tijden je community betrokken en blijf je traffic naar je website genereren.

Een blog abonnement bespaart je tijd waardoor jij je kunt focussen op waar je goed in bent

Het uitbesteden van je blog zorgt er voor dat jij je kunt focussen op de dingen waar je goed in bent. Je hoeft je nu niet meer druk te maken om nieuwe content of berichten op je social media account. Jij kun je gewoon bezig met de dingen die jij het beste doet. Dan zorg ik er voor dat ik met content je doelgroep bereik.

SEO schrijvers leveren je meer blog engagement op

Het mooie van het uitbesteden van een blog aan een SEO specialist is traffic. Als SEO specialist verdiep ik me in je doelgroep. Ik zorg er voor dat de blogs afgestemd zijn op de zoekintenties van je doelgroep en de algoritmes van Google. Zo weet je zeker dat jouw blogs sneller gevonden worden wanneer je doelgroep op bepaalde zoektermen Googelt. Zo krijgen je blogs automatisch meer engagement en daarmee ook je website.

Een SEO specialist laat je groeien met goede blogs

Een goede blog zorgt er voor dat lezers blijven lezen. Mensen die je blogs blijven lezen zullen de blog ook sneller delen. Daarom delen we de blogs ook via je social media kanalen. Zo bereik jij makkelijker een grotere doelgroep, en bouw je online een community op. Door regelmatig content te posten en waarde te leveren aan je doelgroep via social media, creëer je een community die jouw merk waardeert.

Je online community zit vol potentiële klanten

Door een online community op te bouwen met je content op social media, hou je eigenlijk je doelgroep bij je. Je hoeft ze niet elke keer weer opnieuw te bereiken omdat ze automatisch meldingen krijgen van je nieuwe content. Deze doelgroep is al geïnteresseerd in je product of branche en zal dus sneller geneigd zijn om iets bij je te kopen. Je bereikt je doelgroep dus niet alleen sneller en efficiënter, maar ze zetten ook makkelijker de stap om klant te worden. Omdat leden van je community je content delen, zal je automatisch blijven groeien en verbreed je je klantenpool!

wit logo zoekbaar
Email:

info@zoekbaar.nl

Telefoon:

0612611165

Zoekbaar
Latest News

Copyright © 2021. Design door Zoekbaar | Graphics door BGV